Желязната вдовица на Фермата“ за пръв път показа слабост от началото

...
Желязната вдовица на Фермата“ за пръв път показа слабост от началото
Коментари Харесай

Желязната вдовица се пропука във „Фермата“ СНИМКА

Желязната вдовица на „ Фермата “ за пръв път сподели уязвимост от началото на риалитито. Собственичката на автокъща Лили, която е претърпяла отвличането на брачна половинка си в Либия, а по-късно и гибелта му от рак, ненадейно се разклати и физически, и прочувствено.

В една от последните игри майката на три деца разко изгуби силата си, а по-късно едвам не се разплака.

„ Държа се, но ми е мъчно. След толкоз доста седмици без да чуеш гласовете на околните е извънредно тежко. Липсват ми децата, до момента не съм се отделяла от тях. Свикнала съм да се грижа за тях, непрекъснато ги мисля, а не мога да чуя гласовете им, да знам, че са добре “, простена русокоската, която до този миг демонстрираше непреклонен дух и беше образец в тима си „ Канатица “.

Конкурентният отбор „ Елбетица “ обаче не усети краткотрайната й уязвимост и не посмя да я дръпне на задаващия се в понеделник екипен елиминационен двубой. В него от „ Канатица “ ще се явят учителката Теодора и дизайнерът Сергей.

Двамата ще се бият на Арената против актрисата Присияна и земеделеца Георги от зеления тим. Предстоят им тежки тествания като прекосяване през клаустрофобичен песъчлив тунел, висене върху преносими платформи, пукотевица с лък и сцепване на дърва. След конфликта един от тях ще си тръгне от „ Фермата “ завинаги./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР